[ entry lambat dua minggu ; happy birthday awak ! ]

Wednesday, September 8, 2010

entry terlambat dua minggu . ayokk !

dan entry ini mungkin bapak panjang . haha boo . sorry kalaw ade yg juling mate membace D:

look look ! kau engat senang ke nak tengok dia senyum se-sweet itu ? adek2 aku pon teruje . haha
please ignore gambar selebet sebelah dia . thanx
nak stalk ? sile klik gambar utk gambar lebih detail . selamat stalk ! :P


Aug 26 '10 . genaplah beliaw berusia 26 . known him for almost two years now . fheww two years sharp isnt a short time . gile lame kot . eh jap two years ke ? kenal jan '09 . now sept'10 . almost la kan ? ok ok accepted ! ngee .. oh btw , motif kali ini adalah sweetsweet dan baekbaek sebab ini birthday dia . sape bising kene ngap !



who is this guy . he's a sweetheart of mine . love of my life . the goal of my goals . the everything of my everything . seriously . he is . thats why i ♥ him :)

beliaw sangat sweet . from the very first second i knew him till now , he is incredibly sweet . he has his own way of showing his sweetness . sometimes i feel like killing him . but he saves himself by being extremely kiut . gile . when i look at him , and he smiles . sumpah rase nak minom . sebab jantong dupdap sangat . auwww . haha . tapi aku rilex . aku kan cool . bile dia marah , yang sangat jarang itu , buat aku rase nak lari nyorok bawah selimot . nati dia datang kat aku , pujok dengan sangat sweetnye . haha ok ok tak aku tipu :P dia akan buat taktaw . gile kentang kejam kan ? tapi tetap sweet . thats why i ♥ him :)

kitorang jarang contact . bermanja bermesraan macam couple laen ? nadaa beb . takdapek do . dalam sebulan aku boleh kire pakai jari bile kitorang contact manjemanje . haha . kitorang jarang gayot kat tepon berejam . msg sehari suntok sesame . chat lagi . webcam . aku takde skype [ dia jeles aku nak buat skype ritu :P ] dating ? lepas dua tiga bulan takjupe baru nak dating HOKEHH .. itu pon pegi mane ? either teman dia g buat spek , ataw beli buku ataw teman dia settle keje . semua stok ade point . bukan keluar utk dating . gile tak ? sedare aku gilegile pelik dengan care kitorang . even aku . kekadang sangat auww touching . sedih takdilayan . tapi . nak buat cane . dia bertegas nak simpan semua bende lepas kawen . nampak ? dia ade care tersendiri . he makes us look unique . i ♥ uniqueness ! thats why i ♥ him :)

dulu aku sangat budakbudak . ok fine . sekarang pon . but dulu aku suke buat keputusan melulu . tembak merate . dusyum takkire . jalan langgar semua . pastu , takleh kene usek walaw siket . kalaw tak aku melenting , aku menangeh . haha boo ! sekarang tak lagi hokehh . banyak yang aku belajar since aku kenal dia . belajar dengan dia , akak2 , life . almost everything lah . and i am not the last time me . those who know me know la . kan ? mmg dia agak berkeras . emm . sangat keras to be more spicific . but at least aku taklembik macam si lembik dah . thats why i ♥ him :)

emm lagi ? huii banyak oii nak cerita .. skip la eh ?

on his birthday , g buke samesame . poor thing dia takberape sehat at that time . awww .. but plan still jalan ye puanpuan . hee . dah sampai destinasi . dia tertidor . gile . dah la comel . g tertidor pulak . tapi aku cool kan . so aku rilex saje la . walaw rase nak tarektarek pp dia . coz he sleeps like a baby . kihut ! tp tabah . bersinbersin mate merah . olow2 .. tp makan tetap makan . siap dengan icecream and cake . suke ? haha . then we went sightseeing saje . sbb macam takde haluan . benci ah . timetime catu boleh masing2 takde idea pulak . then go straight home . dia hantar . sweet kan ? kan dah kate dia sweet ! walaw birthday dia :P nak ekotkan on his birthday kali ni we spent time together dalam kereta saje . nak balek . haha boo ! biarlah . i like ! :P rase macam sangat quality time . that day dia sangat la sweet overdosed kan . birthday boy manjemanje . haha . but not kisskiss hughug kinda manje yeh . senyumsenyum buat muke comel kinda manje . hoii jangan salah faham tuanpuan ye .. lagi ? haha kau engat fynn jamal punye lagu tak ? dah . cukop takat itu cerita on his bday . yg pasti dia sangat manje . thats why i ♥ him :)

buat apa dicerita bahgia kita rasa
biar takdipercaya peduli orang kata


the next day , i went to meet him at his office . konon nak buat surprise . tapi last2 diri sniri kene balek . mmg gile boo lah . haha . but then aku pakse dia amek aku kat mane aku ade . boo dia balek yeay ! naseb baek dia sangat sweet . kalaw dia biarkan aku sorang2 cane ? aku masok melodi ! haha . kebetulan his V-Crew members ade buat iftar . so aku joen . met his cool friends . gile . or ekot dorg . gilna . haha . sumpah dorg gile cool ! most of them know me already . takde kesempatan nak jumpe sahaje . ngaa . then , rupenye itu surprise bday party utk dia n the other friend . awww gilna kiut . boleh ? haha . one thing i should thank to these guys is , they make him happy . sumpah dia gile happy malam tu . i can see it thru his sparkling eyes . again , when he smiles at me , sungguh dia nampak kiut gile . thats why i ♥ him :)

lagi nak cakap ape ? dah rase macam tules karangan neh . haha . takde ape dah kot . yg laen akan dimasokkan dalam emel utk syg sy . ngap ! :P

specially dedicated to V-Crew specially Ekdu and Syikzu , thanx a lot for what uve all done for him . u guys are the best ! and u huny , kiutkiutkiut . malam tu awak tipu sy kan ? ade masok kannn ? ayokk .. tipu dose taw .. haha


♥ selamat ulang tahun yang ke-26 my dearest Ahnaf Hilmi b Mohd Arif ♥

m u c h L ♥ v e .


4 comments:

♥NiniHartini♥ said...

Assalamualaikum..

ustazah masuk nk berleter nih. kawen cepat2 naa...risau akak ustazah membacanya..hihihi..jgn mrh sayang!!! sekadar teguran utk kebaikan bersama...x pyh leter pjg, eiyra msy faham kan? Love hugsss xoxo

.0hbintang!. said...

waalaikumsalam ..

haha risaw ? ndak ada apa lah akak .. thanx anyways :) xxoo

nadhirah said...

nt kawen jgn lupe jempur sye!!

.0hbintang!. said...

insyallah .. itu sudah pasti ;)