[ potong mat despatch ]

Wednesday, September 29, 2010

bismillahirrahmanirrahim ..

biase tengok iklan nih ?





first time aku usha aku hengat itu iklan sunat .

cis berbedah !


***


nih satu lagi . tapi yang ini comel . rase nak gigit2 helmet dia . HAHA


kan ? comel kan ? cool lah kau bedah !


m u c h L ♥ v e .

[ entry takde tajok ]

bismillahirrahmanirrahim ..

hambekkk kau ! tah kali keberapa aku tuka templates . takpe takpe . ni last . siyes !! sebab dah penat nak godek coding lagi -____- header pon dah malas nak sentuh . melaenkan photoshop disisi . kantoi lappy season takde ps . haha dulik ah . cantek jugak header aku walaw pakai paint saje kan ? =D


dah . cerita templates dah tamat tempoh . terasa macam nak tules pepanjang now .

ok . takde la panjang sangat pon . just .. emm .. taktaw nak tuleh ape lgsg kat sinii -____- harus usha balek point berblogging . until then .


m u c h L ♥ v e .

[ te quiero eduardo ]

Friday, September 17, 2010

bismillahirrahmanirrahim ..

siapa suke Eduardo Foster's Home angkat tangann ..


wuu dia sangat kiut lah ! squishy huggable spongy . kalaw tido hug dia mmg sah takbangon . kalaw taktido hug dia mmg sah teros tertido . haha . me likey huggy huggy ! ngee .. dah lah kaler purple . manje . kiut . spanish . mcm baby2 . adorable . hadehh beshnyee kalaw eduardo ni for real . mak , akak nak satu eduardo pwishhhh .. =D

u gotta watch Blue Foster's Home at Cartoon Network kalaw takcaye ape yg aku cakap . serious dia adorable ! beshnye kalaw eduardo ni for real kan . bawak tido . ngoww ! haha



oh btw , yes yes . saya suka huggy wuggy . dah terbiasa mase dudok dekat auh . hari2 pegi sekolah or jumpe kawan kelas mesti hughug kisskiss . digantikan dengan salam . tapi aku takdelah nak hug kiss budak lelaki kan . itu aksi terlampaw sangat dah tuuu .. so , to those who think org yg suke hug ni gatal , think again la syg .. aku sure once korang dah kawen nanti pon korang suke hug laki bini korang kan . bezenye aku mmg suke hug semua , taktunggu kawen baru nak hug . so basically kite same saje . kalaw kau cakap aku gatal , kau pon same gatal . ngap ! haha


m u c h L ♥ v e .

[ err .. taktaw nak letak tajok ape ]

Thursday, September 16, 2010

bismillahirrahmanirrahim ..

first thing first , taknak cakap panjangpanjang , Selamat Hari Raya AidilFitri , Maaf Zahir & Batin kepada semua yang mengenali .. wallah ~ haha

i really felt like posting new entry tonight , but seems like its not working now . i spent hours to re-deco my look , and now here it is . special thanx to Cik Nna yang telah membantu saya sebanyak sedikit walaw dalam kemalasan menaipnye itu . haha .

ok . itu saje kot . lepas ni maybe nak cerita pasal my trip to Singapore & Melaka .

but then u gotta wait till i am fully ... fully .. adeh what do u call it ? fully motivated kot . ntah .

bye .

m u c h L ♥ v e .

[ entry lambat dua minggu ; happy birthday awak ! ]

Wednesday, September 8, 2010

entry terlambat dua minggu . ayokk !

dan entry ini mungkin bapak panjang . haha boo . sorry kalaw ade yg juling mate membace D:

look look ! kau engat senang ke nak tengok dia senyum se-sweet itu ? adek2 aku pon teruje . haha
please ignore gambar selebet sebelah dia . thanx
nak stalk ? sile klik gambar utk gambar lebih detail . selamat stalk ! :P


Aug 26 '10 . genaplah beliaw berusia 26 . known him for almost two years now . fheww two years sharp isnt a short time . gile lame kot . eh jap two years ke ? kenal jan '09 . now sept'10 . almost la kan ? ok ok accepted ! ngee .. oh btw , motif kali ini adalah sweetsweet dan baekbaek sebab ini birthday dia . sape bising kene ngap !



who is this guy . he's a sweetheart of mine . love of my life . the goal of my goals . the everything of my everything . seriously . he is . thats why i ♥ him :)

beliaw sangat sweet . from the very first second i knew him till now , he is incredibly sweet . he has his own way of showing his sweetness . sometimes i feel like killing him . but he saves himself by being extremely kiut . gile . when i look at him , and he smiles . sumpah rase nak minom . sebab jantong dupdap sangat . auwww . haha . tapi aku rilex . aku kan cool . bile dia marah , yang sangat jarang itu , buat aku rase nak lari nyorok bawah selimot . nati dia datang kat aku , pujok dengan sangat sweetnye . haha ok ok tak aku tipu :P dia akan buat taktaw . gile kentang kejam kan ? tapi tetap sweet . thats why i ♥ him :)

kitorang jarang contact . bermanja bermesraan macam couple laen ? nadaa beb . takdapek do . dalam sebulan aku boleh kire pakai jari bile kitorang contact manjemanje . haha . kitorang jarang gayot kat tepon berejam . msg sehari suntok sesame . chat lagi . webcam . aku takde skype [ dia jeles aku nak buat skype ritu :P ] dating ? lepas dua tiga bulan takjupe baru nak dating HOKEHH .. itu pon pegi mane ? either teman dia g buat spek , ataw beli buku ataw teman dia settle keje . semua stok ade point . bukan keluar utk dating . gile tak ? sedare aku gilegile pelik dengan care kitorang . even aku . kekadang sangat auww touching . sedih takdilayan . tapi . nak buat cane . dia bertegas nak simpan semua bende lepas kawen . nampak ? dia ade care tersendiri . he makes us look unique . i ♥ uniqueness ! thats why i ♥ him :)

dulu aku sangat budakbudak . ok fine . sekarang pon . but dulu aku suke buat keputusan melulu . tembak merate . dusyum takkire . jalan langgar semua . pastu , takleh kene usek walaw siket . kalaw tak aku melenting , aku menangeh . haha boo ! sekarang tak lagi hokehh . banyak yang aku belajar since aku kenal dia . belajar dengan dia , akak2 , life . almost everything lah . and i am not the last time me . those who know me know la . kan ? mmg dia agak berkeras . emm . sangat keras to be more spicific . but at least aku taklembik macam si lembik dah . thats why i ♥ him :)

emm lagi ? huii banyak oii nak cerita .. skip la eh ?

on his birthday , g buke samesame . poor thing dia takberape sehat at that time . awww .. but plan still jalan ye puanpuan . hee . dah sampai destinasi . dia tertidor . gile . dah la comel . g tertidor pulak . tapi aku cool kan . so aku rilex saje la . walaw rase nak tarektarek pp dia . coz he sleeps like a baby . kihut ! tp tabah . bersinbersin mate merah . olow2 .. tp makan tetap makan . siap dengan icecream and cake . suke ? haha . then we went sightseeing saje . sbb macam takde haluan . benci ah . timetime catu boleh masing2 takde idea pulak . then go straight home . dia hantar . sweet kan ? kan dah kate dia sweet ! walaw birthday dia :P nak ekotkan on his birthday kali ni we spent time together dalam kereta saje . nak balek . haha boo ! biarlah . i like ! :P rase macam sangat quality time . that day dia sangat la sweet overdosed kan . birthday boy manjemanje . haha . but not kisskiss hughug kinda manje yeh . senyumsenyum buat muke comel kinda manje . hoii jangan salah faham tuanpuan ye .. lagi ? haha kau engat fynn jamal punye lagu tak ? dah . cukop takat itu cerita on his bday . yg pasti dia sangat manje . thats why i ♥ him :)

buat apa dicerita bahgia kita rasa
biar takdipercaya peduli orang kata


the next day , i went to meet him at his office . konon nak buat surprise . tapi last2 diri sniri kene balek . mmg gile boo lah . haha . but then aku pakse dia amek aku kat mane aku ade . boo dia balek yeay ! naseb baek dia sangat sweet . kalaw dia biarkan aku sorang2 cane ? aku masok melodi ! haha . kebetulan his V-Crew members ade buat iftar . so aku joen . met his cool friends . gile . or ekot dorg . gilna . haha . sumpah dorg gile cool ! most of them know me already . takde kesempatan nak jumpe sahaje . ngaa . then , rupenye itu surprise bday party utk dia n the other friend . awww gilna kiut . boleh ? haha . one thing i should thank to these guys is , they make him happy . sumpah dia gile happy malam tu . i can see it thru his sparkling eyes . again , when he smiles at me , sungguh dia nampak kiut gile . thats why i ♥ him :)

lagi nak cakap ape ? dah rase macam tules karangan neh . haha . takde ape dah kot . yg laen akan dimasokkan dalam emel utk syg sy . ngap ! :P

specially dedicated to V-Crew specially Ekdu and Syikzu , thanx a lot for what uve all done for him . u guys are the best ! and u huny , kiutkiutkiut . malam tu awak tipu sy kan ? ade masok kannn ? ayokk .. tipu dose taw .. haha


♥ selamat ulang tahun yang ke-26 my dearest Ahnaf Hilmi b Mohd Arif ♥

m u c h L ♥ v e .