[ a Must-Read-&-Do tag ]

Thursday, November 18, 2010

bismillahirrahmanirrahim ..




oh incek unta size gajah , u sangat tuff . auww ! i rindu sangat kat u . nak jumpa nak jumpa n a k j u m p a a a j u g a k j u g a k :(


++++++++++++++++++++++++++++++

iklan jek gambar abang kacak i tuu .. ala ala iklan sebelom movie start kat cinema la kann ..

++++++++++++++++++++++++++++++



TAG ! setelah sekian lame gua tak di-tag oleh sesiapa @ gua takperasan yang gua telah di-tag , akhirnya gua telah di-tag oleh si gadis manis Cik Reena Tan ~ clap clap clap

So here it goes . this tag seems pretty easy as it doesnt contain LOTSA questions . but this only question buat aku rase macam nak commit suicide pulak nak jawab . sampai 25 Fakta Tentang Diri dia nak nye . reena nehh .. but takpe , akan ku teruskan .. memenuhi permintaan peminat .. gitu .. very the VD kau ! HAHA


  1. In.tan Is.zau.ra Binti Mu.ha.mad I.sa <--- Is.zau.ra comes with a Silent S
  2. Aqua baby as I were born on end of Jan '88 . taktaw kenape kurang gemar meletak tarikh :P
  3. Were born on Friday afternoon [ alhamdulillah , penghulu hari hokehh :P ]
  4. Adored babies . and craving for one or two or three now . bolehkan craving for babies ? HAHA
  5. Suka BANYAK cakap , suka SIKIT tules . sebab tu sonyap jo blog aku neh . sekian
  6. Rase diri dah kurus dan shanteks . tapi semua orang cakap gemok . so kene kurus la ni eh ?
  7. [ Grrr .. dah blur nak cakap pasal ape dah ] oh ! suke gelak macam dunia ni aku yang punye . AAK
  8. Dan suke marah macam dunia ni aku yang punye jugak . AAK lagi
  9. Takkesah untuk berkongsi anything BUT my beloved tuff handsome tall macho huggable darling Ahnaf is an EXTREMELY BIG NO NO . dont u dare to even think about sharing him with me . DONCHA !
  10. Loved ice cream more than chocolate .
  11. Now that am Taken & Extremely Loved by my Darling , aku terpakse berlagak sombong dengan lelaki . hanya yang terpilih akan dilayan . hambekk kau . statement Awek bikin Hot kan ? haha
  12. Aku reti berbahasa English , the Sweet Darling fasih berbahasa Arab . my babies are gonna be talking AT LEAST 3 languages [ Malay , Arabic & English ] insyallah .. semoga mereka dapat menjadi Mujahid @ Mujahidah Islam seperti daddy mereka .. ameen <3
  13. My Sweet Darling was studying in Jordan . We met in UAE . Dirisik di Thailand . And we're Malaysians . thats why ade empat bendera di blog ini . sentimental value hokeh ~ percintaan yang sangat overseas gituu .. HAHA
  14. Cannot live without my family . seriously cant .
  15. Mood swing . kahkah .
  16. SANGAT mempercayai kata hati :)
  17. SANGAT tidak suke buat sesuatu sorang sorang . mesti nak kawan borak jugak . =D
  18. Sangat childish bak kate 99% orang . termasok orang utan , orang-orang dan orang gilak . so what ? hidup dewasa ini sangat penuh dengan hypocrisy , iri hati , dengki mendengki , takpuas hati , abc , air cendol basi dan semua yang ending i i lagi . but childish aku takdelah sampai aku ajak laki aku maen kejar kejar .. emm .. not a bad idea actually . taktak . childish aku takdelah sampai aku ... oklah , fine . im childish . BUT IT IS PRETTY COOL TAHU ? u get to enjoy every single thing of your life ! bla bla bla . dewasa itu borink -_- tapi dewasa boleh kawen . yang itu aku suke . KAHKAH VD lah aku
  19. Yeayy dah sampai 19 .. 6 more to go .. dangit ! oh oh speaking of numbers . ME LOVEY DOVEY MATHS tahu ! siapa kate maths susah , maths is a killer subject and all , u guys are not cool . maths is the easiest thing in earth okeh .
  20. Malam tido harus utk aku memelok bearbear . kalaw tak takdapat tido . lepas ni hug ByBy pulak . ahakz
  21. Suke ice cream ! oh dah cakap . emm .... kite tido berselimotkan Gajah Duduk warne hijau .. kau ado ? tak kan ? yes ! HAHA
  22. Selalu menganggap FB ini adelah sesuatu yang membosankan . sebab aku selalu taktaw nak buat ape selepas stalk org org tertentu . eh alamak kantoi . hee =D
  23. Walawpon aku adelah yg paling tua dalam bilek aku , and apparently orang dok panggel aku Mok , tapi aku hanya dapat tido di 1/4 bahagian katel aku . lagi 3/4 akan diconquer oleh aina @ & jojo . TENSION WEH ! takpe , sabar . lepas ni aku pulak yang akan conquer 2/3 katel kite .. kan awk kan >:)
  24. SERIOUS AKU TAKSABA SABA NAK ABEHKAN MENDE ALAH NI ! <--- boleh kire fakta tak ini ? hahaha
  25. ok last ! aku agak banyak cakap pasal kawen kot dalam fakta fakta kali ini . sebab tibe tibe terengat pulak dulu selalu maen kawen kawen dengan kawan . dia sangat tampan di waktu itu . tapi sekarang aku dah lupe name dia puwnn .. hebatkan ? HAHA


DAN SEKARANG SUDAH TIBALAH MASANYA UTK AKU TAG MANGSA MANGSA BERIKOTNYA ! muahahaha . DAN ~ KORANG KENE TAMBAH SATU LAGI TASK .

Sile letakkan 3 fakta shanteks menarik tertarik kau memang da bomb tentang orang yang tag korang

in this case i la kan .. ahakz [ KEUTAMAAN DIBERIKAN KEPADA YANG BEST BEST OK ] siapa yang kasik 3 fakta hampeh tentang aku , siap . memang aku tembak sampai pengsan . pastu i report kat abang i .. dia hebakk taw .. HAHA .


PADAN MUKE KORANG >:)

  1. [ Dunia Ratu Puisi ]
  2. " Berkatalah Apabila Mahu "
  3. :: alifdalmim ::
  4. kahkahkah!!kami....
  5. ✯ eFfa afFe ✯
  6. All my Lovely Followers ~ haha buat la eh eh eh .. tite tawan tann *kelip kelip mata* KAHKAH

dah . babaii








awakk .. serious orang rindu ah :(

1 comment:

Cik Reena Tan said...

i like~ comel kan saya~
ahakkSSs~!